Vytiskni si | Jarní úklid s Mámami

Vytiskni si | Jarní úklid s Mámami

Minulý týden jste si na našem blogu mohli přečíst krásný rozhovor s Míšou a Markétou z blogu Mámami. A dnes máme pokračování, které jsme pro vás společně vytvořily. Je to tiskovina ke stažení zdarma. Myslím, že díky našemu akčnímu plánu se už jarního úklidu nezaleknete.

Míša s Markétou si připravily konkrétní body, jak na takový jarní úklid. A možné budete překvapeni, že to není TO DO list napěchovaný úkoly, díky nimž se ani na chvíli nezastavíte. Za jarní očistou domova se totiž může skrývat daleko více. Můžete to vzít jako takový restart vaší domácnosti. Potažmo i jako probuzení vás samotných. Protože úklid okolo vás je propojen i s úklidem ve vás. A organizovaná domácnost může přinést harmonii také vaší rozlítané duši.

Součástí tiskoviny jsou i osvědčené tipy a triky, jak na organizaci domácnosti, a volné místo na vaše poznámky. Třeba právě na seznam věcí, které byste rádi udělali.

Tiskovinu Jarní úklid můžete bezplatně stahovat do kroužkových diářů ve formátu A5, Personal a Pocket a do diskového diáře Happy planner mini. A nově jsme si ji pro vás připravily i ve formátu A5 a A4 na vaše nástěnky, ledničky či kamkoliv jinam.

Vytiskni si | Jarní úklid s mámami.cz

Kdyby vám přesto ani jeden z formátů nevyhovoval, napište nám.

Tiskovinu stáhnete jedním kliknutím zde:
do diáře: A5 / Personal / Pocket / HP mini
na nástěnku: A4 / A5
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím, NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: