Vytiskni si | Nezapomeň se napít!

Vytiskni si do diáře | Nezapomeň se napít!

Pitný režim je v prostě základ, zvlášť v letních měsících. To asi neříkám nic nového pod sluncem. Jenže ruku na srdce. Padá to do vás samo, nebo taky občas zapomenete pít a pak se cítíte malátní a na konci dne už se sotva ploužíte? Začněte si pitný režim hlídat a za chvíli už budete po sklenici či lahvi s vodou sahat automaticky.

Naše vyletněné kartičky do diáře, které si můžete zdarma stáhnout, vám v tom pomohou. Osm kapek značí osm skleniček vody, které by do vás během dne měly zaplout. Stačí si kartičky vytisknout a založit do diáře.

O pitném režimu v kostce (ledu)

2 – 2,5 l se jeví jako ideální množství. Nejlepší je obyčejná voda. Vhodné jsou i slabé ovocné čaje, zředěný džus či jemně mineralizované vody. Pozor, káva ani vychlazené pivo se do tohoto příjmu nezapočítávají.

Zkuste se vyvarovat kostkám ledu ve sklenici a dopřejte si spíše vlažné nápoje. Tělo vám poděkuje a paradoxně budete osvěženi daleko více. Po studeném nápoji totiž musí organismus vyrovnat velký teplotní rozdíl, což ho stojí velké množství energie.

STÁHNI SI TISKOVINU NEZAPOMEŇ SE NAPÍT!!!
Najdeš ji zde.

Jak na to?

Tyto kartičky máte hotové raz dva. Tiskovinu si stáhněte prostřednictvím odkazu, který je  uvedený výše. Vytiskněte, vystřihněte, naděrujte a máte hotovo. Pokud umí vaše tiskárna tisknout oboustranně, nastavte si na ní oboustranný tisk – převrátit po delším okraji. Práci s tiskem tak budete mít ještě jednodušší. My jsme na kartičky použili tvrdý matný papír gramáže 200g/m2.

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: