Vytiskni si – Packing list


Vytiskni si - Packing list

Čas dovolených je tady! A proto jsme si pro vás připravili ideální tiskovinu na léto, se kterou se sbalíte raz dva. Packing list, tedy takový seznam věcí, na které nesmíte zapomenout, když se chystáte na pár dní či klidně celý měsíc mimo domov.

Není legrace myslet na všechno. Zvlášť pokud cestujete s dětmi. Anebo na delší čas. Proto je dobré sepsat si v klidu seznam, co budete potřebovat. A postupně odškrtávat, jakmile to dáte do zavazadla.

Máte v seznamu něco, co ještě musíte koupit? Podtrhněte si to zvýrazňovačem.
Budete tak ihned vědět, co všechno je třeba před cestou zařídit.

Co sbalit na dovolenou

Náš packing list si zdarma stáhnete ve formátu A4. Rozdělili jsme ho do několika kategorií, abyste se v něm lépe vyznali. Na dovolenkové tiskovině najdete části:

  • oblečení,
  • hygiena,
  • lékárnička,
  • příruční zavazadlo,
  • ostatní.

Ke každé z nich máte vždy několik řádků a také prostor na odškrtnutí , že máte sbaleno.

Zároveň jsme mysleli i na prostor na termín a místo, kam se chystáte. Bez problémů si tak můžete sepsat více takových seznamů – jeden třeba na čtrnáctidenní dovolenou na chalupě a druhý na pětidenní poznávací zájezd po Itálii.

Vytiskni si – Packing list

Když se vám nechce prohledávat kufr

Takový seznam věcí na dovolenou se hodí i tehdy, pokud přemýšlíte, jestli jste si sbalili žabky k vodě nebo repelent proti klíšťatům a nechce se vám (nebo už nemáte čas) prohrabávat celý kufr. Stačí se kouknout na papír a víte, zda být v klidu, nebo ještě lovit sprej v domácí lékárničce.

SOUBOR KE STAŽENÍ:
Packing list ve formátu A4
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!

Další články ideální na prázdniny

Máte ještě chvilku? Přečtěte si i naše další letní články.

Silvi z blogu Fleppi.cz

Share: