Vytiskni si: DIY samolepící bloček s potiskem

DIY samolepící bloček k vytisknutí zdarma - Fleppi.cz

Máte doma zásobu obyčejných samolepicích bločků a nevíte, co s nimi? Připravily jsme pro vás krásnou tiskovinu ke stažení zdarma, díky níž je změníte v originální plánovací pomůcky!

Tyhle samolepicí bločky nás baví. A nejsme samy, protože je to takové must have všech milovnic seznamů. Jsou skvělé na rychlé poznámky a důležité úkoly, na které nechcete zapomenout.

V předchozím článku jsme vám představily naše samolepicí bločky v šesti různých variantách. A dnes vám přinášíme skvělý tip, jak si vylepšit obyčejné samolepicí bločky, které doma máte. Stačí k tomu kromě bločků ještě papír a tiskárna. A naše šablona, na které najdete tři různé varianty designů:

  • to to-do list Dnes musíš zvládnout,
  • upomínkový list Nezapomeň,
  • každodenně potřebný Nákupní seznam.

DIY samolepící bloček k vytisknutí zdarma - Fleppi.cz

Minimalistické samolepicí bločky v češtině najdete i v našem e-shopu.
Vyberte si z šesti různých vzorů a plánujte s radostí!

Jak vytvořit vlastní samolepicí bločky

Jak si takové lístky vytvoříte? Je to jednoduché. Na konci článku jsou dva odkazy se šablonou. Jeden na podkladovou stránku a druhý s potiskem. Oba si stáhněte. Na papír A4 vytiskněte podklad a do volných volných okýnek vlepte jednotlivé listy samolepícího bločku. (Text DOLE musí být dole )

DIY samolepící bloček k vytisknutí zdarma - Fleppi.cz
Poté vložte papír s nalepeným listy znovu do tiskárny a vytiskněte pdf s šablonou potisku. Hotovo! 🙂
DIY samolepící bloček k vytisknutí zdarma - Fleppi.cz
SOUBORY KE STAŽENÍ ZDARMA:
Stáhnout PDF podkladu (1. krok) | Stáhnout PDF potisku (2. krok)
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: