Vytiskni si | Co s sebou do porodnice + výbavička pro miminko

Co s sebou do porodnice
Některé z vás na mém IG nedávno postřehly, že ze mě brzy bude maminka. To se samozřejmě nepřehlédnutelně projevuje nejen na mé postavě, ale i tom, jaké plány a seznamy si v diáři vedu. Termín porodu se nám nezadržitelně blíží, takže jsem se minulý týden vrhla na sepsání seznamu věcí do porodnice a potřebné výbavičku pro mrňouse. Ačkoli jsem si původně myslela, že to bude docela dřina a úkol hodný spíše pro absolventku vyšší dívčí, moc práce jsem s ním nakonec neměla. Dostala jsem totiž  parádní seznam od skvělé švagrové, který jen stačilo doplnit o pár drobností. Pak už jen stačilo dodat mu trochu štábní kultury, aby v diáře nedělal ostudu a může se začít s jeho plněním. A protože věřím, že nejsem jediná, komu se takový seznam do diáře hodí, rozhodla jsem se ho sdílet i s vámi.

Co s sebou do porodniceCo s sebou do porodnice

Snažila jsem se seznam udělat univerzálním a nechat v něm i věci, které si myslím, že potřebovat nebudu. Budu tedy ráda, když mi dáte vědět, zda se vám seznam šikl a obsahuje vše, co považujete / považovaly jste za potřebné. A samozřejmě uvítám i rady zkušených maminek, jak ony to měly s přípravami na nový přírůstek do rodiny.

Náplň je opět ve dvou velikostech, a to A6 / Personal a A5. Pdf soubor si jednoduše stáhnete, vytisknete a listy vystřihnete podle připravených značek. Pak už jen proděravíte, vložíte do diáře a můžete začít odškrtávat 🙂

Soubor ke stažení:

Výbavička do porodnice a pro miminko – Personal / A6
Výbavička do porodnice a pro miminko – A5

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte mé tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkuji, že respektujete má autorská práva!

Lucka - Fleppi design team

Share: