Vytiskni si | Můj letní Bucket list

Náplň do diáře - letní bucket list
Zdá se, že léto už je v plném proudu. Paráda, letos si ho totiž hodlám fakt užít!!!! Jo jo, já vím, tohle říkám každý rok 🙂 Letos si ho ale určitě užiji a moc se na to těším. Sice mě nečeká žádná super dovolená…..vlastně mě nečeká vůbec žádná dovolená, ale o tom to přeci být nemusí. Stačí se jen umět radovat z maličkostí. A tak jsem si sepsala několik činností a aktivit, které tvoří moji představu skvělého léta a hodlám je všechny uskutečnit. No a co bych to byla za diářovou milovnici, kdybych je neměla pěkně přehledně v diáři a postupně si je neodškrtávala 🙂

Co všechno na mém seznamu najdete?

  1. Navštívit Zoo
  2. Udělat domácí zmrzlinu
  3. Spát pod stanem
  4. Udělat piknik
  5. Navštívit hrad
  6. Zaplavat si v noci
  7. Vyzkoušet novou restauraci
  8. Udělat květinovou limonádu
  9. Uvařit domácí marmeládu
  10. Přečíst romantickou knihu
  11. Dát si jeden den bez telefonu
  12. Zajít do letního kina
  13. Zajít na venkovní hudební festival
  14. Seznámit se s někým novým
  15. Udělat výlet na kolech
  16. Spát pod širým nebem
  17. Navštívit jedno nové město
  18. Natrhat košík třešní
  19. Vytvořti fotoalbum z tohoto léta
  20. Pořádně si toto léto užít
Pokud se vám můj seznam líbí a chcete se ke mě přidat, tak směle do toho!!! Připravila jsem pro to tyto listy k vytištění. Stačí si jen stačí stáhnout, vytisknou, vystřihnout a založit do diáře. Opět jsou ve dvou formátech – A5 a Personal.

Soubor ke stažení:

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte mé tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkuji, že respektujete má autorská práva!
Určitě mi dejte vědět, co pro vás znamená „užít si léto“, co za činnost vám na seznamu chybí nebo co si k němu doplníte. A taky mě potěší, když mi dáte průběžně vědět, jak se vám daří si to léto užívat.
Tak létu zdar 🙂
Share: