Pošlete radost ze samolepek dál

Charitativní samolepky do diáře Fleppi.cz - pro nadaci

Pokaždé, když si koupím nějakou drobnou papírenskou věc, mám z toho velkou radost. Je to zkrátka taková vášeň. Někdo sbírá kabelky, jiný sportovní boty a já mám ráda notýsky, zvýrazňovače anebo pěkné nálepky do diáře. Vždyť vy mi určitě rozumíte.

Rozdejte radost, radost se vrátí

Napadlo vás, že tu radost třeba ze samolepek můžete poslat dál? Například tím, že koupíte o aršík navíc a na kafíčku ho jako malou pozornost dáte kamarádce, která taky miluje plánování. Aršík samolepek stojí pár korun, ale ten úsměv, který díky nim rozzáříte, je mnohonásobně cennější. Není to totiž jen o listu s několika samolepkami. Říkáte tím „myslím na tebe a jsi pro mě důležitá.“ A to je nejvíc!

Vyberte u příští objednávky i něco pro svou kamarádku

A takovou radost můžete poslat i trochu jinak. Třeba koupí speciálních charitativních samolepek, jejíchž veškerý výtěžek věnujeme nadačnímu fondu Radost dětem. Pomáhá mimo jiné onkologicky nemocným dětem, dětem z dětských domovů či handicapovaným dětem, aby jejich život byl o velký kus šťastnější a veselejší. Už první myšlenka na takový projekt mi přišla geniální. Tak já si pořídím něco, co zbožňuji, a ještě tím podpořím někoho, kdo ty moje peníze potřebuje? To je win-win strategie v praxi. Všichni z toho vytěžíme maximum!

Charitativní samolepky do diáře Fleppi.cz - pro nadaci

Snažily jsme se samolepky navrhnout tak, abyste je co nejvíce ocenily i v běžném životě a rády je využívaly. Najdete v nich úkoly a hesla, které využívá každá z nás. A o to přesně nám šlo. Ať  ta radost je jako kruh, který nekončí. Protože nakonec šťastní budou všichni. My, vy i ti, kvůli kterým to všechno vlastně vzniklo.

Objednáte si taky pár těchto aršíků?

Silvi z blogu Fleppi.cz

Share: