Fleppi design team 2018

Fleppi design team

Fleppi design team

Poznejte team úžasných žen, které se podílejí na vytváření obsahu našeho blogu, inspirují a dávají radost našim čtenářům, zákazníkům a fanouškům. Seznamte se s Míšou, Silvou, Věrku a Mirku.

Míša Hemmerová

Jmenuju se Míša a žiju na okraji Prahy. Jsem zakladatelkou skupiny Planner lovers v České republice a už skoro 15 let píšu blog, který nyní najdete pod názvem Wish. Hope. Life. Jsem velký čtenář, hrozně ráda vařím a baví mě ruční práce (i když nejsem příliš zručná). Považuju se za filmového fandu a poslouchat Beatles se mi nikdy neomrzí.

Na Wish. Hope. Life. najdete od všeho trochu. Recepty, které se mi osvědčili; všechno možné o knížkách; články o diářích; střípky z mého života, ale taky různé lifestylové články o tom, jak žit život radostněji.

blog – facebook – instagram – články

Silvie - Fleppi design team

Věčně usměvavá maminka blonďaté holčičky a milovnice papírnictví. Nedám dopustit na pudrově růžovou, krásné bloky a roztomilé propisky. A když zrovna v obchodě nevybírám další zvýrazňovače, píšu na blog SILVI Design. Třeba o tom, kde sehnat krásné plánovače, jaké pouzdro na tužky musíte mít anebo jak málo vlastně stačí ke štěstí.

blog – facebook – instagram – články

Věrka - Fleppi design team

​Jmenuji se Věrka​, ale pro internetový svět si nesu samolepku Medvědova slečna. Tuhle samolepku hrdě nosím díky našemu blogu Medvěd Testuje. Jsem opravdový blázen do všeho s králíčky, do úžasného města Londýn a v neposlední řadě do samolepek u kterých mám neustálý pocit, že jich je doma stále málo!! ​Náš blog je o klasických recenzí, diářích, plánování nebo o dobrých tipech na nákup doplňků, která vám zaručeně ve vašem domácím papírnictví chybí. Pod rukou mi už prošlo hodně diářů. Například různé od Albi, Aliexpressu, Happy Planner nebo právě můj aktuální Kikki.k.

​Pro co jsem se teď nejvíce nadchla jsou videa o diářích, které můžeš vidět na našem instagramu Medvedtestuje.

blog – facebook – instagram – články

Fleppi design team - Mirka
Jmenuju se Mirka a jsem kouč osobního rozvoje. Kromě toho stojím se svou dcerou za projektem GIRLSinACTION.CZ, miluji plánování, samolepky, diáře, všechno čím se píše a do čeho se píše. Mým snem je psát knihy a založení neziskové organizace pro mladé lidi.
Share: