#clipbookvyzva

#Clipbookvyzva

Letos jsem chtěla do plánovací komunity vnést něco, co nebudu dělat úplně sama. Chtěla jsem, aby měl každý možnost se zapojit a hlavně – abychom na konci všichni v ruce drželi něco hmatatelného. A tak vznikla Clipbook výzva.

Výzva, kde každý měsíc až do konce roku bude jeden úkol, který se tvořivě zpracuje. Půjde o úkoly různých druhů – nebudou spojeny jen s plánováním, diáři a kreativitou. Půjde o to, vyzkoušet něco nového, možná se i něco nového přiučit a celou cestu zaznamenávat do notesu/bloku/sešitu, tak abychom se za vším mohli na konci roku ohlédnout.

Pro větší motivaci se zapojit, čeká každý měsíc na jednoho ze zúčastněných menší dárek od Fleppi, Filofaxu či Pilot Penu. Na konci roku pak vybereme tři výherce, kteří dostanou hodnotnější cenu.

Únor začal jednoduchým úkolem – vytvoř si tzv. mood board/vision board/nástěnku na téma čtyř ročních období. Ztvárnění je úplně volné – na Instagramu pod hashtagem #clipbookvyzva najdete různorodé ukázky těch, kteří do toho jdou s námi. Dárek pro tento měsíc jsou jarní samolepky od Fleppi a balení Frixion Finelinerů v pastelových barvách.

Zapojení je tedy jednoduché. Stačí sledovat blog Wish.Hope.Life, kde bude vždy na začátku měsíce vyhlášen nový úkol a na sociálních sítích používat hashtag #clipbookvyzva. Ve skupině Planner Lovers v ČR máme pro výzvu speciální album. A pokud sociálním sítím neholdujete a chcete zkusit štěstí a něco vyhrát, stačí poslat svůj výtvor na e-mail: michelle8@seznam.cz.

Tak co? Zapojíte se taky?

Míša Hemmerová

Share: