Fleppi Design Team 2020

Fleppi design team 2020

Poznejte team úžasných žen, které se podílejí na vytváření obsahu tohoto blogu, inspirují a dávají radost čtenářům, zákazníkům a fanouškům Fleppi. Seznamte se s Luckou, Míšou, Silvou a Ali.

Jmenuji se Lucka, jsem milovnice papírových diářů,  zakladatelka e-shopu fleppi.cz a také tohoto blogu.

Jmenuji se Míša a žiji na okraji Prahy. Jsem zakladatelkou skupiny Planner lovers v České republice a už skoro 15 let píšu blog, který nyní najdete pod názvem Wish. Hope. Life. Jsem velký čtenář, hrozně ráda vařím a baví mě ruční práce (i když nejsem příliš zručná). Považuju se za filmového fandu a poslouchat Beatles se mi nikdy neomrzí.

Na Wish. Hope. Life. najdete od všeho trochu. Recepty, které se mi osvědčili; všechno možné o knížkách; články o diářích; střípky z mého života, ale taky různé lifestylové články o tom, jak žit život radostněji.

blog – facebook – instagram – články

Věčně usměvavá maminka dvou blonďatých holčiček a milovnice papírnictví. Nedám dopustit na pudrově růžovou, krásné bloky a roztomilé propisky. A když zrovna v obchodě nevybírám další zvýrazňovače, píšu na blog SILVI Design. Třeba o tom, kde sehnat krásné plánovače, jaké pouzdro na tužky musíte mít anebo jak málo vlastně stačí ke štěstí.

blog – facebook – instagram – články

Jsem Alice, i když jsem si oblíbila zkráceninu Ali, kterou jsem přenesla i na blog Happy Ali, který se nese v duchu všech mých koníčků. Plánování, cestování, šití a psaní o pocitech, které musí ven. Kdybych měla zavřít oči a popsat tu nejkrásnější chvilku, kdy mohu mít čas jen a jen pro sebe, uvidím stůl, kde bude můj diář, spoustu samolepek, pastelek, fixek a zvýrazňovačů, vedle dobrá káva a já ponořená do plánování. Jsem prostě diářový a zápisníkový nadšenec. A kromě plánování do toho svého diáře se pořád peru s tím vytvořit ten pravý učitelský.
blog – facebook – instagram – články
Share: