Oliblock: Magnetický zázrak nejen do diáře

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

A je to tady! Konečně máme ty naše malé magnetické zázraky zase k mání na e-shopu! O čem je řeč? O magnetických klipech Oliclip od proslulé značky Oliblock, které k nám dorazily až z Kalifornie a momentálně jsme jediný český e-shop, který je nabízí. 

Fleppi jako jediný e-shop v ČR
nabízí ikonické klipy Oliblock!

Pojďte si vybrat ten svůj

Oliblock - oliclip magnetické klipy - Fleppi.cz

Ikonické klipy značky Oliblock koupíte na našem e-shopu ve dvou velikostech. Každý je dobrý na něco jiného – malý postačí na založení stránky v diáři či knize, ten střední vám bez problémů udrží třeba i sluchátka nebo stoh dokumentů, které potřebujete mít pohromadě.

Oliblock jako multifunkční pomocník

A jak už jsem nakousla, není to jen tak ledajaká magnetická záložka. Je to multifunkční pomocník. Nejčastěji k němu sahají samozřejmě milovnice plánování – v diáři udělá bezvadnou službu. Nejenom že je to krásný doplněk, ale zároveň pomůže udržet přehled. A co si na něm hodně cením, že neničí papír, tak jako například kancelářské sponky či klipy. Silné magnetky v tomto klipu velmi něžně podrží to, co mají. Nejedna papírová milovnice vám řekne, že je to zkrátka must have.

Kde najde magnetický klip Oliblock uplatnění:

  • Skvělý je v diáři na aktuální stránce týdne či měsíce.
  • Můžete mít díky němu připevněný TO DO list k deskám diáře.
  • Výborně podrží stoh papírů – a navíc je nepoškodí.
  • Hodí se na cesty – třeba proti zamotání sluchátek či nabíječky.
  • Bravurně zastoupí záložku do knihy.
  • Je to stylový držák vizitek, které by se jinak válely po kabelce.
  • Větší klip udrží propisku na deskách diáře.
  • Stejně tak je to i skvělý držák gumiček.
  • Pohlídá i více šperků u sebe – ideální na dovolené!
  • Na dovolené je navíc můžete použít místo kolíčku na prádlo 🙂

TIP pro pokročilé: Některé zahraniční milovnice Oliblocku mají klip na klíčích. Jednak je to skvělý doplněk, ale zároveň jsou připravené ho kdykoliv použít. A že těch příležitostí je dost, to už dobře víte!

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

Minule se nám rychle vyprodaly.
Tak pozor, ať vám neutečou!

Chci si udělat radost

Upřímné zkušenosti: Jak jsme spokojené my?

V redakci jsme je hned začerstva vyzkoušely a shodly jsme se, že jsme si je zamilovaly. Teď, po nějaké době, už bez nich nechceme být. Ano, je to drobnost, ale taková ta milá, kterou každý milovník plánování ocení. Jaké byly naše první dojmy? Přečtěte si je!

Ali:

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

Už když byl Oliblock na cestě, věděla jsem, co s ním. Vždycky mě totiž štve, že většina diářů má jen jednu stužku. Tu já používám na daný týden a pořád mi chybí něco na měsíční přehled. Záložkové lepíky se časem ošoupou, roztrhnou, svorka mi ničí papír, takže ideální byl magnet. Měla jsem sice nějaké magnetické záložky, ale většinou byly moc velké. A hlavně jsem se tak nějak musela spokojit s tím, co bylo. Ale u Oliblocku si můžu vybrat z tolika super designů. Vyhrál to ten, co mi připomíná moře a mořskou pannu, protože Ariel jsem jako malá prostě zbožňovala. A konečně mi něco označuje v diáři měsíc, tak jak mi to vyhovuje.

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

To, že diář roztahuje (viz fotka výše), mi vůbec nevadí. Diář mám, protože ho používám a vlastně mě vždycky na konci roku baví, jak je na něm to roční používání vidět. Ani život totiž není uhlazený.

Míša:

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

Oliblock je pro mě velká novinka a musím se vám přiznat, že když mi domů dorazil, vlastně jsem moc netušila, co s ním. A tak jsem trochu pátrala a zjistila jsem, kolik toho zvládne. Třeba že je vhodný na papíry, nabíječky nebo sluchátka v kabelce či na klíče jako přívěšek. Líbí se mi možnost označovat s ním věci v diáři – například v měsíčním přehledu, nebo použít na stránky v knížce. A mít díky němu pohromadě gumičky do vlasů mi přijde ideální do kabelky. Zdá se, že jeho využití je nakonec celkem široké. Co byste s ním vymysleli vy?

Silvi:

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

Když se mi Oliclip od značky Oliblock dostal do ruky, měla jsem z toho velkou radost. Do té doby jsem ho vídala jen na plánovacích videích amerických youtuberek. Dlouho jsem přemýšlela, jak ho efektivně využiji. Není to “drahá srandička” na parádu, má mnoho využití. Ale co pro mě bude to pravé? Držel mi například na přední straně diáře list s denním TO-DO listem. To bylo moc praktické. Ta pravá chvíle ale přišla v momentě, kdy jsem si pořídila větší diář ve formátu A5, který neměl žádnou záložku. A nápad byl na světě! Mám ho mezi přední stránkou a aktuálním týdnem. Konec listování, konec hledání. A navíc vypadá tak hezky!

Oliblock - magnetický klip, recenze, Fleppi.cz

Přiznejte se, zaujaly jsme vás a chcete taky jeden?
Napište nám do komentáře, k čemu byste ho použili vy!

Share: