Plánování s Fleppi samolepkami

Plánování s Fleppi samolepkami

Jak se plánuje se samolepkami z měsíčních kitů? To nám dnes prozradí Petra Procházková. Peťa sama sebe řadí mezi diářové začátečníky, ale v papírenském světě žádným nováčkem rozhodně není. Už několik let se věnuje scrapbookingu a letos se dokonce stala hrdou členkou design teamu Papero amo

V prosinci si pro nás Lucka z Fleppi vymyslela úžasnou soutěž – adventní kalendář. Každý den nové otevřené okénko, nová otázka a nová výhra! Byla jsem rozhodnuta zúčastnit se každý den. Ani ve snu by mě ale nenapadlo, že vyhraji hned první den a ještě tak skvělou výhru – půlroční předplatné samolepkových kitů!

Jako první se chci přiznat, že tento článek píšu jako ,,diářový začátečník“. Bohužel patřím mezi ty, kteří si pořídí úžasný stylový diář, v lednu zdobí, píšou, zkrátka jedou jako draci, v únoru nastává úpadek a od března už pouze zapisuji nutné poznámky a samolepky a další ozdoby letí do šuplíku. Nemůžu tomu uvěřit, je březen a já stále lepím, zdobím, zapisuji každou poznámku a tvoření diáře si zkrátka užívám!

Můj diář a samolepky od Fleppi

Každý měsíc jiné téma

Když mi přišel první balíček, byla jsem nadšená a se stejným nadšením očekávám každý měsíc další nadílku. Samolepky jsou super sladěné, hesla jsou jak univerzální, tak i přizpůsobené k danému měsíci. Popravdě, ještě se mi nestalo, že bych nějakou frázi postrádala, spíš mi přijde, že s každým měsícem jsou hesla lepší a lepší.

Nejprve jsem se obávala velké barevnosti kitů, nicméně jsem si zvykla a teď už jsem ve fázi, že čím barevnější, tím lepší. Takže už se ani striktně nedržím toho, že bych nemohla použít lednové samolepky v březnu. Když se mi tam hodí, tak je tam prostě dám.

Samolepky do diáře od Fleppi

Nebojte s plánovat kreativně

Teď už ale k plánování… Letos jsem si pořídila koženkový diář ve velikosti A5 a k němu nedatovanou náplň od Váš kreativní svět. Začínám vždy nalepením čísel. Dny v týdnu mám předtištěné, takže tyto samolepky schovám na nějaké jiné papírové projekty. Také si polepím některé kolonky na pravé straně diáře – nákup, zařídit, zaplatit…

Nálepky do diáře Fleppi

Na samotné zápisky používám gumovací černý Pilot – už několikrát se mi osvědčil a předejdu tím škrtání a čmárání… a vztekání se 😀 Zatím jsem ve fázi, že jinou než černou nepoužívám, ale třeba se časem taky barevně rozjedu… Zapisuji nejen schůzky, doktory a články na blog, ale i každodenní maličkosti, jako třeba, že jsme ten den byli s dcerou na hřišti. Důvod je prostý – tvořím rodinné Project life, takže když potom po týdnech lepím album, mrknu do diáře a vím, který den jsme co podnikali a journaling se mi pak píše snadno.

Plánování se s měsíčním samolepkovým kitem

Velmi jsem si oblíbila štítkové samolepky a Lucka vždycky ještě některé vytuní obrázky – a ty mám nejraději. Z lednové a únorové kolekce mi nezbyl jediný štítek! Ráda a hojně používám i obrázková kolečka.

Kroužkový diář zdobený samolepkami

Další skvělou věcí jsou obrázkové samolepky. V březnu navíc Lucka přišla s netřesky – bože jak já je miluju!
A jak to tedy vypadá, když plánuji? Ve chvilce klidu – buď během dceřiného poledního spánku, nebo večer až usne, zasednu ke stolu, rozevřu diář, obložím se hromádkami samolepek Fleppi a lepím a píšu a užívám si to!

Samolepky do diáře

Takže pokud také patříte mezi ty, kterým plánování vydrží jen během začátku roku, nezoufejte a určitě zkuste Fleppi kit, stojí to za to!

CHCEŠ TAKÉ PLÁNOVAT S MĚSÍČNÍMI SAMOLEPKOVÝMI KITY?
Objednej si je zde.
Share: