Těhotenský samolepkový kit | Dojemné zápisky v diáři

Těhotenské samolepky do diáře

Ta husí kůže! Přes celou ordinaci jde slyšet tlukot srdíčka. Taková malá fazolka a už má srdíčko. A ty malé ručičky. Panebože, vždyť je to takový miniaturní človíček. A je jen a jen náš. Už aby byla další poradna a já mohla vidět, o kolik centimetrů zase porostl.

Aneb čekání na miminko. Nejkrásnější období v životě, i když je nám nevolno a únavou usínáme v autobusu. První kopanec. Je to ono? Nezdá se mi to? A příští týden se už dozvíme, co to bude. Propánakrále, už bude na čase pořídit výbavičku. Overalky, čepičky, bodyčka. Co takové miminko vlastně potřebuje? A kočárek. Ten čas letí! Vždyť už za chvíli bude konec druhého trimestru! A za chvíli porod. Ty jo! Fakt. Neskutečné!


Těhotenské samolepky do diáře

To těšení je přenádherné. A mám obří radost, že vám mohu představit tento krásný těhotenský kit, který pomůže všechny dojemné chvíle ve vašem životě zaznamenat. Obsahuje 5 samolepkových aršíků, které si můžete koupit buď zvlášť (25,- za kus), či jako celou sadu (99,-). Nejenže jsou fakt povedené, ale ryze praktické. Protože přiznejme si, paměť – ať je vám osmnáct nebo pětatřicet – prostě občas vynechá. A je ohromná škoda, že nám pak data splývají v jedno.

Těhulky, nezapomeňte si do svého diáře vytisknou i náš seznam věcí do porodnice a výbavičku pro miminko.
Tiskovinu ZDARMA ke stažení najdete zde!

Díky našim nádherným „těhu“ samolepkám si můžete užívat radostné očekávání i prostřednictvím řádků v diáři. A protože jsou některé samolepky více než výmluvné, stačí je vlepit do správného políčka a … zase utíkat na záchod 🙂 Otázka několika sekund a jednou za to budete ráda. Záznamy si pak můžete v klidu přepsat do vzpomínkové knihy anebo si nechat diář z konkrétního roku na památku.

Těhotenské samolepky do diáře

Co si můžete díky těhotenským samolepkám zaznamenávat?

  •     Jednoduše sledujete, v jakém jste týdnu těhotenství
  •     Víte přesně, kdy vás čeká ultrazvuk, poradny i kontroly v porodnici.
  •     Můžete kontrolovat nárůst váhy a zaznamenávat, jak roste bříško.
  •     Máte možnost hlídat pravidelné dávky těhotenských vitamínů.
  •     Díky rozkošným ikonkám s láskou sledujete všechny podstatné milníky.

Já jsem zkrátka strašně dojatá a lituju, že nás to nenapadlo o rok dřív, abych taky mohla lepit. Tak to využijte místo mě. A pokud máte nějakou superčerstvou nastávající maminku v rodině či mezi kamarádkami, udělejte jí radost. Za necelou stovku (tolik stojí celý kit o pěti samolepkových aršících) to bude radost milionová!

Silvie - Fleppi design team

Share: