Vytiskni si | Knižní výzva Rory Gilmorové

Knižní výzva Rory Gilmorové - náplň do diáře

Lístečků a popsaných stránek se seznamy knih, které si chci přečíst, mám nekonečné množství. Pak je ale jeden speciální seznam, který často zmiňuji. A je to právě ten, který je inspirovaný seriálem Gilmorova děvčata. Seriálem, který bezmezně miluji a který vám v podstatě dokážu celý přeříkat.

Před pár lety jsem na internetu našla seznam všech knih (a také filmů), na které byl v seriálu odkaz. I když byl v angličtině, tak jsem si ho celý přepsala – je to přes 300 knih (později i vytiskla) a čas od času jsem sáhla po nějaké knize, kterou Rory četla. No, a protože jsem na tenhle seznam často odkazovala, tak jsem loni na blogu uveřejnila článek, kam jsem seznam přepsala v české verzi. To znamená, že jsem sepsala české názvy knih a vynechala ty, které u nás vůbec nevyšly. No a letos, když jsem psala článek o čtenářském deníku, tak mě napadlo spojit síly s Luckou a připravit pro vás tenhle seznam i v podobě, kterou si můžete vytisknout a přidat do diářů.

Knižní výzva Rory Gilmorové - náplň do diáře

A tady to je! Lucka je nejlepší a vy teď tenhle boží seznam můžete mít stále po ruce.

TISKOVINU KNIŽNÍ VÝZVA RORY GILMOROVÉ
A5A6/PersonalA7/Pocket

Jaké použít nastavení tisku pro snadné vytisknutí?

Nastavení tisku

Míša - Fleppi design team

 

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: