Plánování podle rolí s novým diářem Uni od Life Designer

Plánování podle rolí s novým diářem Uni od Life Designer

Značka Life Designer přišla před několika dny s novinkou – diářem Life Designer Uni. A protože máme (my holky z Fleppi) tuto značku moc rády, hned nás zajímalo, co je ten Uni diář zač, v čem je výjimečný a proč stojí za pozornost každé planner milovnice. Toto nám o něm prozradila Hanka Humlová, jeho autorka a jedna ze dvou tváří a duší této značky?

Určitě to znáte. Máte v životě několik rolí nebo projektů, kterým se chcete věnovat, ale ať se snažíte sebevíc, nedaří se vám udržovat je zároveň tak, abyste byli se všemi spokojení. Pro mě byla organizace mých paralelních projektů náročná už na vysoké škole, kdy jsem během studia pracovala, snažila se mít nějaký společenský život i koníčky… Teď, když jsem máma a podnikám, a měla bych se starat o domácnost a někdy i o sebe, tenhle problém pociťuji o to víc.

Plánování podle rolí s novým diářem Uni od Life Designer

Kalendárium Uni zpřehlední vaše úkoly a aktivity

Když jsme vytvářely první diář Busy, vycházely jsme z rozložení diáře, které jsem znaly a snažily jsme se ho pouze vylepšit tak, aby bylo přehlednější a plánování s ním efektivnější. Já jsem ale po nějaké době zjistila, že mnohem víc než plánování času, potřebuji zpřehlednit plánování úkolů a aktivit – ne podle toho, kdy je budu dělat, ale tak, abych každý den věnovala pozornost každé své roli – máma, podnikatelka, hospodyně, kuchařka…. Proto jsme vytvořily kalendárium Uni, které se dívá na týden jinak. Dny jsou v řádcích a každý den je rozdělený do šesti sloupců – a den tedy do okýnek s pěti řádky. Tyto sloupce si můžete nadepsat podle sebe a vytvořit si tak diář přesně podle svých rolí, projektů, zájmů, … zkrátka vašich potřeb.

Plánování podle rolí s novým diářem Uni od Life Designer

Já osobně využiji dva sloupce pro plánování času mého a mého muže, jeden sloupec pro práci, jeden pro aktivity s dětmi, dále domácnost, jeden pro plánování jídla. Myslím, že člověk neunikne ani tomu, že se každý den zaměří spíš na jednu nebo dvě oblasti. Proto plánuji označit si každý den oblast, na kterou se budu soustředit, a budu se snažit, aby byl můj týden i v tomto ohledu vyvážený.

UNIverzální rozložení pro každého

Toto je ale rozložení, které bude vyhovovat mně (a když nebude, můžu ho upravit). Výhodou tohoto rozložení je, že je UNIverzální 😉 Někdo může hledat rovnováhu mezi prací a vzděláním, tak jako dřív já… Některé mámy můžou sloupce využívat ke sledování aktivit celé rodiny… někdo si oblíbil plánování v časových úsecích “dopoledne, odpoledne, večer”… a rozhodně bych neopomněla ani sportovce, kteří si můžou plánovat stravu i tréninky. Čáry mezi sloupci jsme navíc udělaly tak světlé, aby vám nepřekážely, pokud si budete chtít vést diář spíš jako deník a budete chtít využívat řádky přes celou stránku.

UŽ JSTE ČETLI RECENZI DIÁŘE LIFE DESIGNER BUSY A LITE?
Přečíst si recenzi. 

Plánování podle rolí s novým diářem Uni od Life Designer

Takto jsem vám v krátkosti představila naši novinku. Líbí se vám? Máte zájem začít svůj čas řídit trochu jinak? Společně s Fleppi pro vás navíc chystáme soutěž, ve které budete moci náš UNI diář vyhrát 🙂 Soutěž najdete už brzy na instagramu @fleppi.cz.

Využijte slevu 10 % na diáře Life Designer s kódem FLEPPI10
Slevový kód FLEPPI10 vložte při objednávce v e-shopu Life Designer do pole „Vložit slevový kód“ a potvrďte šipkou.
Share: